Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ο Μπόλαρης λέει πως η Mossad κινούσε τον Ιωαννίδη και οργάνωσε το Κυπριακό και τη μεταπολίτευση !!!

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013


Ο Μπόλαρης λέει πως η Mossad κινούσε τον Ιωαννίδη και οργάνωσε το Κυπριακό και τη μεταπολίτευση !!!


Ο Μπόλαρης όπως είναι σήμερα
Ο Παρασκευάς Μπόλαρης , χουντικός και πρωτεργάτης του¨κινήματος της πιτζάμας” ,και θεωρούμενος “δεξί χέρι” του αόρατου δικτάτορα Ιωαννίδη αν και σήμερα διαψεύδει το δεύτερο,μιλάει για πολλά σε μία ενδιαφέρουσα -όπως και να τη δει κανείς-συνέντευξή του στο περιοδικό Crash
Δραπέτευσε στο εξωτερικό τον Αύγουστο του 1977 από το Λαϊκό νοσοκομείο όπου είχε καταφέρει να μεταφερθεί ως ...άρρωστος. Και με τη χρησιμοποίηση μιας ιατρικής μπλούζας και μιας περούκας και την ...χαλαρότητα των αστυνομικών μέτρων , την κοπάνησε .Για όσα λέει για την απόδραση και τη φυγάδευσή του στο εξωτερικό (Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία ) και ποιοι τον ενίσχυαν οικονομικά για πολλά χρόνια, έχει ενδιαφέρον για νέες (δημοσιογραφικές) έρευνες ..., όπως και όσα λέει ή αν θέλετε ισχυρίζεται για το ρόλο της CIA και της Mossand στα ελληνικά πράγματα.
 Σίγουρα ΔΕΝ τα λέει όλα.
Ο Μπόλαρης  τότε...
Για το περίφημο“κίνημα της πιτζάμας”παραδέχεται,ότι συμμετείχε ενεργά ,
λέει όμως πως ήταν πρωτοβουλία της ...Mossand!
Τη μυστική υπηρεσία του Ισραήλ Mossand κατηγορεί και για τοΚυπριακό . Λέει :
  • η Mossand είχε ήδη δρομολογήσει πριν από αρκετά χρόνια να ρίξει τον Παπαδόπουλο {...}Είχε πλησιάσει τους Τούρκους στρατηγούς από το 1968-69...”!!!

Ο Ιωαννίδης  απολογούμενος...
Προσπαθεί να αθωώσει τον δικτάτορα Ιωαννίδη , παρουσιάζοντάς τον ως το τελευταίο πιόνι της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στην Κύπρο ,και πως ελάμβανε τις “οδηγίες” από την ισραηλινή μυστική υπηρεσία μέσω του γαμπρού του Ιωαννίδη , του Αλαζράκη.«{…} Στην ουσία, χρησιμοποιήθηκε ο Ιωαννίδης, μέσω του Αλαζράκη, που ήταν ένας σύνδεσμος της Mossad. Ο Αλαζράκης ήταν ο αγγελιοφόρος, ήταν ο μεταδότης, του έδιναν εντολές, πήγαινε πες του Ιωαννίδη τάδε κ.λπ. και με την “πιτζάμα”, λοιπόν, είχε πλήρως επικρατήσει ο σχεδιασμός της Mossad».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου