Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Κέρδισε στα καλλιστεία και της έδωσε συγχαρητήρια ο... πλαστικός χειρουργός της , γιατί ένιωσε "δικαιωμένος" για την εργασία του !....






Η 25χρονη «βασίλισσα» Σάρα Μπελκζίζ κατηγορείται
 ότι είχε λίγη... βοήθεια για να δείχνει τόσο όμορφη
Η... στέψη είχε την απαιτούμενη συγκίνηση, τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό που συναντώνται σε κάθε διαγωνισμό ομορφιάς, με την «βασίλισσα» να δέχεται τα συγχαρητήρια από τις ηττημένες καλλονές.

Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Μαρόκο 2016 θα ήταν ένας ακόμα συνηθισμένος διαγωνισμός με πανέμορφες γυναίκες που λαχταρούν να χτίσουν στην καριέρα τους πάνω στην εμφάνισή τους, ωστόσο αυτή τη φορά η διοργάνωση έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για διαφορετικό λόγο.




Αφορμή στάθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού, η 25χρονη Σάρα Μπελκζίζ, η οποία γοήτευσε με την αψεγάδιαστη ομορφιά της τους κριτές και το κοινό, αλλά προκάλεσε ποικίλα σχόλια όταν την επομένη της στέψης της έδωσε συγχαρητήρια ο... πλαστικός χειρουργός της.

Ο Ταρίκ Σμαίλι, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, ανήρτησε φωτογραφία της Μις Μαρόκο 2016 στο λογαριασμό του στο Iconsquare.com δίνοντας συγχαρητήρια στην Μπελκζίζ, προκαλώντας σειρά αντιδράσεων με τους χρήστες του Διαδικτύου να τονίζουν ότι η 25χρονη ήταν ασθενής του χειρουργού, ο οποίος της διόρθωσε τυχόν ατέλειες.




Ανώνυμη πηγή μιλώντας στο δίκτυο Morocco World News δήλωσε σχετικά με την υπόθεση ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Σάρα Μπελκζίζ έχει υποβληθεί σε αρκετές αισθητικές επεμβάσεις».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς συμφώνησε με τον πρόεδρο του διαγωνισμού ώστε να αποκτήσει τον πολυπόθητο τίτλο, ο οποίος την επέλεξε προσωπικά πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.



«Η ψήφος των Μαροκινών θαυμαστών με γραπτό μήνυμα ήταν... προπέτασμα καπνού. Όλοι γνώριζαν από την πρώτη ημέρα ποια θα νικούσε», συμπλήρωσε η πηγή.

Ωστόσο, η νικήτρια του διαγωνισμού σε δηλώσεις της απέρριψε τις κατηγορίες ότι έχει υποβληθεί σε χειρουργική διορθωτική επέμβαση και τόνισε πως η ομορφιά της είναι φυσική.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου