Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πολιτική κόντρα στην Κύπρο για τους καφέδες του προέδρου


Ιδού η απόδειξη ΠΩΣ τρώνε το μέλι....  


Νέα πολιτική αντιπαράθεση στην Κύπρο, αυτή τη φορά με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελευθέρος» , σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ζήτησε -και λαμβάνει- επίδομα συντήρησης εξωτερικού. Επίδομα, το οποίο δεν ελάμβαναν οι προκάτοχοί του.
-
Για «πόλεμο εξόντωσης του Προέδρου» κάνουν λόγο κυβέρνηση και ΑΚΕΛ.
-
Δεύτερη δημόσια απολογία ζητά ο ΔΗΣΥ.
-
Επίσημη ενημέρωση αναμένει η ΕΔΕΚ .
Κι εκεί γίνεται αναταραχή για ...ένα επίδομα για καφέδες του ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου.
΄Ομως εμείς εδώ στη μητέρα πατρίδα , την Ελλαδίτσα, δεν ασχολούμαστε μέ τόσα μικρά θέματα.
Φυσικά δεν ασχολούμαστε και με τα μεγάλα ΣΚΑΝΔΑΛΑ για τα οποία την κύρια ευθύνη έχουν κυρίως τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που συστηματικά συντηρούσαν το πελατειακό καθεστώς και παράλληλα βουτούσαν την κουτάλα σε παράνομο πακτωλό εκατομμυρίων Ευρώ.
Η καημένη η Ελλαδίτσα που να αντέξει τόσα αρχιλαμόγια .Καταχρεώθηκε .Και τώρα διατίθεται άβουλη και ανυπεράσπιστη στούς αρχιμαφιόζους του ΔΝΤ και της λεγόμενης Τρόϊκας ...
Ρε , τι τους κοιτάτε... Χαστουκίστε τους και φτύστε τους .Γιατί , όπως λέει και ο καθηγητής Χρ.Γιανναράς το φτύσιμο είναι ατιμωτική αποδοκιμασία”.Και συνεχίζει:
΄Iσως το πρώτο δείγμα υγείας ,που εμφανίζει η ελλαδική κοινωνία, ύστερα από τρεις δεκαετίες βυθισμού στη χαυνότητα, να είναι το γεγονός ,ότι οι κομματάνθρωποι δεν τολμούν πια να εμφανιστούν σε δημόσιους χώρους, να περπατήσουν ανέμελοι στους δρόμους, όπως κάθε πολίτης με καθαρό μέτωπο. Ξέρουν, ότι τους παραμονεύει παντού η αποδοκιμασία. Θα είναι δείγμα υπανάπτυξης οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας. Eίναι, όμως, παρήγορο δείγμα κοινωνικής υγείας η κοινή αποδοκιμασία. Tων αποδεδειγμένα τυράννων μας. Που ιταμότατα μας προκαλούν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου