Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ρε , κινδυνεύουν τα Μ(έσα) Μ(αζικής) Ε(ΠΙΒΟΛΗΣ)....


 
Σε καθεστώς επιτήρησης από χθες στο λεγόμενο Χρηματιστηριο Αθηνών οι μετοχές των ΚΟΛΟΣΣΩΝ της κατευθυνόμενης “ενημέρωσης” του ελληνικού λαού.
Συγκεκριμένα:
τέθηκαν υπό επιτήρηση οι μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), του Πήγασου (ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,ΑΚΤΩΡ), του Τεγόπουλου, του Τηλέτυπου και των Τεχνικών Εκδόσεων.
Κατά συνέπεια οι μετοχές αυτών των εταιρειών ... τελούν υπό διαπραγμάτευση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός της ημέρας.
Ο λόγος :οι μεγάλες ζημιές, που εμφάνισαν. Ο ΔΟΛ με ζημιές ,ύψους 46,92 εκατ. ευρώ, ο Πήγασος με 31,1 εκατ. ευρώ, η Χ.Κ. Τεγόπουλος με 21,3 εκατ. ευρώ, ο Τηλέτυπος με 27,5 εκατ. ευρώ & οι Τεχνικές Εκδόσεις μόνο με 236 χιλιάδες ευρώ το 2010.

Η κρίση στα Μέσα Μαζικής ΕΠΙΒΟΛΗΣ είναι μεγάλη .
Πρώτον , γιατί το κράτος ,λόγω της οικονομικής κρίσης , σταμάτησε να τα ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ με εκατομμμύρια ευρώ μέσω των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Εθνικη Τράπεζα, ΑΤΕ και λοιπών κρατικών ή ημικρατιικών εταιρειών/οργανισμών κλπ.
Δεύτερον , γιατί οι πολίτες δεν τα εμπιστεύεται και άρα δεν αγοράζει τα προϊόντα τους .

Σ΄αυτήν την κατάσταση , λοιπόν, είναι απλά αδύνατον να επιβιώσουν όλα τα "παραδοσιακά" Μ.Μ.Επιβολής .Και σ΄αυτήν την κρίσιμη στιγμή ήρθε ως από μηχανής Θεός η ...4ήμερη απεργία της ΕΣΗΕΑ, δηλαδή των συνδικαλιστών που εργάζονται στα ανωτέρω Μ.Μ.Επιβολής .
΄Ολα καλά ...Το πόπολο δεν θα μάθει για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των κυβερνητικών προπαγανδιστών ...
Κατά τα άλλα “η ενημέρωση είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης” ....και της Δημοκρατίας .



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου