Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ένας γενναίος πυροσβέστης,θύμα ληστών στην Πάτρα

                         αναδημοσίευση της φωτο. από το Nonews-NEWS

Θρήνος στην Πάτρα για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός γενναίου πυροσβέστη , του 59χρονου Χρήστου Μαντά , πατέρα δύο παιδιών, που το μεσημέρι επιχείρησε να ακινητοποιήσει 2 ληστές σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Πάτρας.
Κι ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι...
Η αστυνομία ά ρ γ η σ ε να φθάσει και όταν εμφανίσθηκε έφαγε άγριο γιούχα από τους πελάτες του σούπερ μάρκετ.
Ας δούμε τώρα  πόσο ...σεμνά παρουσίασε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων , δηλαδή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, την άγρια δολοφονία ενός ενεργού πολίτη .
Ιδού :
Πάτρα, Ελλάδα 30/04/2011 14:37 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πάτρα: Ληστεία με φόνο σε σούπερ μάρκετ
Αιματηρή ληστεία με θύμα έναν 59χρονο πυροσβέστη, πατέρα δύο παιδιών, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι που φορούσαν γυαλιά ηλίου και κουκούλες στο κεφάλι, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, ζήτησαν από την ταμία τα χρήματα.
Εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες και ένας εξ αυτών, ο 59χρονος πυροσβέστης, επιχείρησε να τους εμποδίσει. Τότε ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να πέσει νεκρός.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ παραμένει άγνωστο αν πήραν ή όχι χρήματα.
Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
Ας σημειωθεί, πάντως, πως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο τόπο του συμβάντος, υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους πολίτες, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φόνου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου