Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ανεξάρτητος ο Γιώργος Λιάνης , παραιτήθηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο ο Αλέξανδρος Κοτσακάς



Έντονος προβληματισμός στην κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με αιχμή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που αύριο εισάγεται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής προς συζήτηση και θα τεθεί σε ψηφοφορία στο τέλος Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου, καθώς και την οικονομική πολιτική.
Πριν από λίγο την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης Μεταξύ άλλων τονίζει ότι "δεν πιστεύει την πολιτική που ... ακολουθούμε", κάνοντας λόγο για "μάταιες θυσίες" στις οποίες υποβάλλει τους Έλληνες, και για "φαύλο κύκλο" που προκαλεί.
Επίσης, εκτιμά ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θα είναι “μακροπρόθεσμο και όχι βραχυπρόθεσμο", ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα το ψηφίσει, όταν έρθει στη Βουλή.
Επίσης ,ο βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης επανέλαβε , ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο διαφωνώντας με την ιδιωτικοποίηση ποσοστού 17% της ΔΕΗ ,ενώ την παραίτηση του από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοτσακάς
Σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχ. Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Κοτσακάς αναφέρει -μεταξύ άλλων-ότι παραιτείται από το "τέως ΠΑΣΟΚ” , διευκρινίζοντας ότι :

     “... δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου