Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σενάρια "αποστασίας" καταγγέλλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ

 
΄Αλλο  ο παππούς , κι άλλο ο εγγονός ...Ταιριάζουν στο όνομα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ , λόγω ανικανότητας της κυβέρνησης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων , οδήγησαν ....ορισμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αυτοβούλως ή ενδεχομένως και με την ...ιδεολογική στήριξη του Μεγάρου Μαξίμου ,να μιλούν για “σενάρια αποστασίας” .Κι αυτά λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ,που συνέρχεται ύστερα από την ΠΙΕΣΗ γνωστών στελεχών της παράταξης.
Βλέπεις βοηθάει και το ονοματεπώνυμο : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. .΄Αλλο όμως ο παππούς κι άλλο ο ...εγγονός . Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι .
Ας διαβάσουμε τι δήλωσαν οι :
  • Πάγκαλος Θ.:
«Όλα αυτά θυμίζουν μέρες του... '65».

  • Μιχάλης Χρυσοχοΐδης :
"Η πατρίδα έχει εκλεγμένη κυβέρνηση και πρωθυπουργό. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι και όποιος επιχειρεί να το παρακάμψει, διαπράττει ύβρη απέναντι στην δημοκρατία και τους πολίτες".

  • Γιάννης Διαμαντίδης:
"Όλοι αυτοί που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στο 1965, πρέπει να αντιληφθούν ότι η χώρα έχει εκλεγμένο πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου".

* Ανάλογες δηλώσεις έγιναν από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ ευθέα αναφορά στην "αποστασία" του 1965 έκαναν και βουλευτές,- μεταξύ των οποίων – και ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου