Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

΄Εντονη αποδοκιμασία Παπανδρέου από αγανακτισμένους με μπουκάλια και νεράντζια


 
Ένταση εδώ και  τρεις ώρες τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στους γύρω  δρόμους  με τους αστυνομικούς να κάνουν ευρεία χρήση δακρυγόνων εναντίον διαδηλωτών που ήθελαν  να ρίξουν έναν "φράχτη"  στην οδό Βασ. Σοφίας.
Η Βουλή  είναι αποκλεισμένη  από το πρωί και για  ένα 24ωρο από χιλιάδες  διαδηλωτές κάθε ηλικίας .
Η ΕΛΑΣ  έχει λάβει δρακόντεια  μέτρα .Κάποιοι κάνουν λόγο  για  την παρουσία πάνω  από 8.000 αστυνομικών και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ!
Νωρίτερα , διαδηλωτές αποδοκίμασαν εντόνως στην Βασιλέως Κωνσταντίνου  , πετώντας  μπουκάλια με νερό και νεράντζια , στην πρωθυπουργική πομπή αλλα και αυτήν του προέδρου της Δημοκρατίας.
Η αυτοκινητοπομπή ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα την ώρα που περνούσε μέσα από έναν ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από νωρίς ενόψει της άφιξης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Σημιεώνεται ,ότι στις 4.30 το απόγευμα θα συζητηθεί στην  αρμόδια Επιτρποπή της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ πολλά  ερωτήματα προκλήθηκαν από την αιφνιδιαστική  επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου του διοικητή.... της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα.
Στήνουν  σκηνικό για ...όποιες πολιτικές  εξελίξεις  θέλουν..Αξίζει ν΄αναφερθεί πως ο διοικητής  της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου