Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Προβοκάτορες του κράτους στην επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων

Νύχτωσε , ώρα ενός πρώτου/πρόχειρου απολογισμού του πρωτοφανούς πολέμου κατά διαδηλωτών και εξαγωγή- στο πλαίσιο του δυνατού- συμπερασμάτων για τους “μπαχαλάκηδες”, το ρόλο των προβοκατόρων του κράτους με πολιτική περιβολή , το πασιφανές πλέον σχέδιο φοβισμού των Ελλήνων .
1. Τους 99 έφτασαν οι τραυματίες των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία
Πολλοί ήταν οι τραυματίες των επεισοδίων που έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην πλατεία Συντάγματος, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν λίγο το υπουργείο Υγείας, 99 άτομα μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας.. Αναλυτικά, 28 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, 57 στο «Γεώργιος Γεννηματάς», εκ των οποίων σε έναν 15χρονο έγινε προληπτικά εισαγωγή, 6 στην Πολυκλινική Αθηνών, 7 στο νοσοκομείο «Ελπίς» και ένας στο «Σωτηρία».
2. Σ΄ αυτούς δεν υπολογίζονται εκατοντάδες άνθρωποι κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα που πάνω από 4 ώρες παρέμειναν μέσα στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα γιατί δεν ήταν δυνατή η άφιξη ασθενοφόρου για να τους μεταφέρει σε κάποιο νοσοκομείο , με ότι αυτό συνεπάγεται....
3. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν το ρόλο προβοκατόρων που ...συνεργάσθηκαν με την αστυνομία , με βάση ΚΑΙ αποκαλυπτικό βίντεο ,που προβλήθηκε από το ΑΛΤΕΡ.
Το ΚΚΕ κατήγγειλε πως :σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονται ΜΑΤ και οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων. Στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος αναφέρεται: “Σε διατεταγμένη υπηρεσία οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων και τα ΜΑΤ στρέφονται με αγριότητα και τόνους χημικών κατά της λαϊκής κινητοποίησης έξω από τη Βουλή. Βρίσκονται στην υπηρεσία της κυβέρνησης, υπηρετώντας το σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και του λαϊκού κινήματος...”.
4. Για  άλλη μία  φορά ,ίσως εναργέστερα  ξαναμπήκε στη συζήτηση ο ύπουλος  ρόλος των  κρατικών προβοκατόρων ,που χρησιμοποιούντα  από την Αστυνομία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις....Το βίντεο ,που προβλήθηκε  από το ΑΛΤΕΡ  είναι  α π ο κ α λ υ π τ ι κ ό τ α τ ο.
5. Η ...έναρξη των  επεισοδίων  ξεκίνησε  αργά το μεσημέρι  από κάποιους "μπαχαλάκηδες"  ή σκέτο προβοκάτορες  , μπροστά  στον ΄Αγνωστο Στρατιώτη , για να βρει η αστυνομία ..το πρόσχημα  επέμβασης  και χρησιμοποίησης  των  χημικών!.
Κύριε Παπουτσή , πόσους τόνους καρκινογόνων χημικών έριξαν  αδιακρίτως τις τελευταίες ημέρες οι  άνδρες των ΜΑΤ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου