Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος για Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ή τανκς να φυλάγουν τις τράπεζες...

 

Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους παλιούς που στα νιάτα τους “δοξάσθηκαν” ως αριστεροί και αργότερα τα αμαύρωσαν(!) με απαράδεκτα διλήμματα στα οποία κυριαρχούσαν τα ...τανκς.
Μετά το ...αλησμόνητο του Μίκη Θεοδωράκη : Καραμανλής ή τάνκς”, το καλοκαίρι του 1974 , έφθασε κι ο άλλος αριστερός Καππαδόκης , ο Θεόδωρος Πάγκαλος, Α(λφα) αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιωργάκη και εγγονός του πασίγνωστου δικτάτορα στρατηγού.
Λίγα 24ωρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή του λεγόμενου Μεσοπρόθεσμου προγράμματος με το οποίο ε ξ α φ α ν ί ζ ε τ α ι η μεσαία τάξη της χώρας μας έβαλε- μέσω Ισπανίας ,παρακαλώ...- το άθλιο δίλημμα “Μεσοπρόθεσμο ή τανκς”....
Με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ισχυρίζεται ,πως αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα χρειαζόταν τα τανκς να προστατεύσουν τις τράπεζες από τους πολίτες. ΄Οπως είπε , αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο:
  • την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους, που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά».
  • Πηγή : enet.gr ,26 Ιουνίου 2011

               ο παππούς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου