Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

΄Ηρθε η σειρά της ...Ιταλίας για υποβάθμιση




΄Ολα  με τη σειρά τους  και το σχέδιό τους...
Η περιβόητη  MOODY'S , που  ανήκει στον "οίκο των αραουραίων", αποφάσισε πως  ήρθε  η ...σειρά της Ιταλίας να υποστεί την βάσανον  της "αξιολόγησης", δηλαδή της ...ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ.
Ανακοίνωσε χθές , ότι ..... εξετάζει το ενδεχόμενο να .....υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας, η οποία βρίσκεται σήμερα στη βαθμίδα "Aa2", λόγω των κινδύνων που υπάρχουν όσον αφορά την ανάπτυξη, τις...χρηματοπιστωτικές αγορές και την ικανότητα της ιταλικής κυβέρνησης να μειώσει το έλλειμμα.
Τόσο  απλά και τόσο ...όμορφα δουλεύουν   τα  "αγόρια"  του "οίκου των αραουραίων".
Εξάλλου , μία άλλη μεγάλη  χώρα  του Νότου, η Ισπανία , μετά τα τόσα  κόλπα που της έκαναν , αντιμετωπίζει  πρόβλημα,   λόγω αύξησης του  δημοσίου  χρέους της!!!,το οποίο  ανήλθε στο 63,6% στα τέλη Μαρτίου, από 55% του ΑΕΠ που είχε διαμορφωθεί μόλις πριν από ένα έτος, ανακοίνωσε η Κεντρική Τράπεζα της χώρας.
Και επειδή το παιχνίδι  είναι ...καλά στημένο , ανησυχία  επικρατεί στο Λευκό Οίκο  μετά την ...αξιολόγηση του Δ.Ν.Τ .,  πως η αδύναμη οικονομική ανάπτυξη στις ΗΠΑ, αλλά και οι... ανησυχίες για τα δημοσιονομικά της Ευρωζώνης, ενίσχυσαν.... τους κινδύνους για την παγκόσμια ανάκαμψη.
Τόσο ΑΠΛΑ, τόσο ΚΑΘΑΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου