Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εκλεψε ...ΟΧΤΩ μελέτες πανεπιστημιακών και τιμωρήθηκε μόνο με παύση ΕΝΟΣ έτους


Ούτε μία ούτε δύο , αλλά ...ΟΧΤΩ επιστημονικές μελέτες  έ κ λ ε ψ ε και τις παρουσίασε ως ...δικές του , αναπληρωτής καθηγητής περιφερειακού Πανεπιστημίου.
Γι΄ αυτές τις λογοκλοπές ο πρύτανης του περιφερειακού Πανεπιστημίου παρέπεμψε τον λεγάμενο στο Πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο .
Ο λεγάμενος ...πνευματικός δάσκαλος τόσο στην ιστοσελίδα του περιφερειακού Πανεπιστημίου, όσο  και στο βιογραφικό που είχε υποβάλει για την εξέλιξή του στις βαθμίδες του επίκουρου και αναπληρωτή καθηγητή, περιελάμβανε ως δικά του έργα... οκτώ μελέτες συναδέλφων του στο εξωτερικό, που είχαν δημοσιευθεί ! Ακόμη και στον τόμο, που εκδόθηκε από το Πανεπιστήμιο στη μνήμη του αναπληρωτή καθηγητή Απόστολου Κομπότη, ο αθεόφοβος περιέλαβε μελέτη ως δική του , η οποία όμως ήταν κι αυτή ... προϊόν λογοκλοπής!
Κι ήρθε κι η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου να μας δώσει τη ...χαριστική βολή.
Το Πειθαρχικό δ έ χ ε τ α ι ,ότι ο “συνάδελφός” τους είχε κλέψει μελέτες ...8 επιστημόνων, τις οποίες παρουσίαζε ως ..δικές του . Αλλά κατά το γνωστό ..κοινό δόγμα ¨κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” ,τα τρία από τα πέντε μέλη του Πειθαρχικού αποφάσισαν πειθαρχική ποινή προσωρινής παύσης.... ενός έτους. Αντίθετα, τα άλλα δύο μέλη του Πειθαρχικού υποστήριξαν ότι λόγω της ιδιάζουσας βαρύτητας των πειθαρχικών παραπτωμάτων έπρεπε να του επιβληθεί η ποινή της οριστικής παύσης , και όχι της προσωρινής διάρκειας ενός έτους που τελικώς του επιβλήθηκε....
Είναι κι αυτό μία απόδειξη της διαφθοράς και της κοινωνικής σήψης ακόμη και στα Ανώτατα Πνευματικά Ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου