Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

΄Εντονη αντιπαράθεση στο Κοινοβούλιο για το επίμαχο βίντεο

΄Αναψαν τα αίματα στη Βουλή για το επίμαχο βίντεο με τους κουκουλοφόρους τους οποίους άνδρες των ΜΑΤ “πέρασαν” στο προαύλιο της Βουλής για να μην κινδυνεύουν...
Ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής δεν είδε προβοκάτορες , αλλά μια ...καλή αστυνομία που προστατεύει πολίτες (εν προκειμένω αυτούς με τον σιδερολοστό στο χέρι) από τους κακούς αγνώστους.
Ο κ. Παπουτσής :
  • έκανε λόγο για ...αντάρτικο πόλης
  • εκτίμησε ,πως ...."η Κερατέα ήταν η προπόνηση για το όποιο ενδεχόμενο στο μέλλον"
  • υπήρξε οργανωμένο σχέδιο για την πρόκληση επεισοδίων (χθες) από κουκουλοφόρους που , φτου κακά,... δεν ανήκουν στο δυναμικό της ΕΛΑΣ.
Για παρακράτος έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ν.Δ .Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας την κυβέρνηση , ότι απέτυχε πανηγυρικά στην εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και την ασφάλεια των πολιτών!
Για προβοκάτσια και καλά μελετημένο σχέδιο εκφοβισμού του κόσμου, έκανε λόγο η γ.γ.του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και έθεσε στον αρμόδιο υπουργό το δίλημμα: "είτε είστε αφελής είτε συγκαλύπτετε".
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι αδυνατεί να ελέγξει 200 – όπως είπε – μάγκες που καίνε επανειλημμένως την Αθήνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας:έκανε λόγο για πογκρόμ βίας κατά ειρηνικών πολιτών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενορχήστρωσε "τρισάθλιο σχέδιο", που περιλάμβανε την αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους, και γύρισε τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου