Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τρία αδέλφια και ο θείος τους καταδικάσθηκαν σε πολυετείς καθείρξεις για δεκάδες ΒΙΑΣΜΟΥΣ μικρών κοριτσιών στην Αγγλία


Τέσσερα  ΚΤΗΝΗ  από την Αγγλία:
Τρεις αδελφοί και ο θείος τους...
Καταδικάσθηκαν για σεξουαλική εκμετάλλευση πολύ νεαρών κοριτσιών στη βόρεια Αγγλία, σε ποινές κάθειρξης από 19 έως 35 ετών.
Στον Αρσίντ Χουσάιν, "επικεφαλής" της ομάδας των βιαστών, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 35 ετών ενώ οι δύο αδελφοί του, ο Μπασάρατ και ο Μπανάρας, καταδικάσθηκαν αντίστοιχα σε ποινές κάθειρξης 25 και 19 ετών. 
Επίσης, ο ...θείος τους Κουρμπάν Άλι, καταδικάσθηκε  σε 10ετή κάθειρξη .
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του  Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων οι τέσσερις δικάζονταν για τους βιασμούς κατ' επανάληψη 15 νεαρών κοριτσιών, το μικρότερο από τα οποία ήταν ηλικίας 11 ετών, στο διάστημα από το 1987 έως το 2003 
στη μικρή πόλη του Ρόδερχαμ, στη βόρεια Αγγλία.

Εξάλλου στις Κάρεν Μακγκρέγκορ και Σέλεϊ Ντέιβις, δύο γυναίκες που κρίθηκαν ένοχες επειδή είχαν παραδώσει στους τέσσερις βιαστές ορισμένα από τα έφηβα θύματά τους, τα οποία συχνά το είχαν σκάσει από τις οικογένειές τους και είχαν βρει καταφύγιο σ' αυτές, επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης 13 ετών και φυλάκισης 18 μηνών αντιστοίχως.
Ένα από τα θύματα βιαζόταν τουλάχιστον μία φορά την ημέρα από πολλούς άνδρες και το μαρτύριό του αυτό συνεχίσθηκε για πολλά χρόνια.

  • "Στην αρχή, το κορίτσι προσπαθούσε να πει όχι, όμως την χτυπούσαν συστηματικά και γρήγορα έμαθε να υποκύπτει. Ο Αρσίντ Χουσάιν την πέρασε στους αδελφούς του, στους φίλους του και, έπειτα από κάποιο καιρό, σε άλλους άνδρες για να πληρώσει χρέη του. Βιαζόταν από πολυάριθμους άνδρες ασιατικής ακταγωγής, καθημερινά και μέχρι και τρεις φορές την ημέρα. Ήταν ευάλωτη και πίστευε πως ο Αρσίντ Χουσάιν ήταν το αγόρι της", δήλωσε η εισαγγελέας στη διάρκεια της δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου