Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός! Eίναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA !!!!




ΒΟΜΒΑ:
Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! 
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ;

Αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω!

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν είναι Αμερικανός τεχνικός που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για τη NSA και τη CIA.
Όπως υποστήριξε δημόσια, ο Μπιν Λάντεν δεν είναι μόνο ζωντανός, αλλά ζει με πολυτελή τρόπο στις Μπαχάμες, χάρη στις τακτικές πληρωμές από τη CIA!

“Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA
Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται μέσω μερικών από τις επιχειρήεσις και οργανισμούς της CIA, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του, στο Nassau. Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και πολλά παιδιά”, είπε.

Ο κ Σνόουντεν λέει ακόμα ότι η CIA οργάνωσε τον ψεύτικο θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, ενώ στην πραγματικότητα τον μετέφεραν με την οικογένειά του σε μια άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.
“Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι είδους μήνυμα θα έστελνε η CIA στους πράκτορές της αν άφηναν να τον σκοτώσουν; Οργάνωσαν τον ψεύτικο θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε το Πακιστάν. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι΄ αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εξαφανιστούν. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου