Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Τελειώνουν τον Τσίπρα, το ΝΑΤΟ κλείνει το μάτι στους Τούρκους διακινητές!
Τελειώνουν τον Τσίπρα, 
το ΝΑΤΟ κλείνει το μάτι στους Τούρκους διακινητές!
Πάνω από 10% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Tελειώνουν τον Τσίπρα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι παρότι έχει πιάσει δουλειά ο στόλος του ΝΑΤΟ με τον Γερμανό διοικητή επικεφαλής να σερφάρουν ανενόχλητοι οι άθλιοι Τούρκοι διακινητές. 
Αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο δεν είναι παρά ένα ρεσιτάλ υποκρισίας των συμμάχων.
Πως είναι δυνατόν να δίνουν από τη μία 3 μήνες περιθώριο στην οξυδερκή κυβέρνηση να περιορίσει την δράση των Τούρκων διακινητών και από την άλλη κοτζάμ ΝΑΤΟ με ελικόπτερα, αόρατα ραντάρ, δορυφόρους και πάει λέγοντας στην διάθεσή του να μην μπορεί να ελέγξει τους σατυροβαρκάρηδες Τούρκους διακινητές.

Με τους τελευταίους παραμένει ένα μυστήριο. Εχουμε δει πολλούς να συλλαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές όλο αυτό το διάστημα. Τι συμβαίνει; Γιατί αφήνονται ελεύθεροι και δεν σαπίζουν στις φυλακές του Κορυδαλλού; 
Μπορεί να μας πει κανείς εάν έχει μπει κανείς φυλακή να ζήσει το Εξπρές του Μεσονυχτίου και να πέσει σύρμα στις απέναντι ακτές; Ο,τι ακριβώς θα έκαναν και οι Τούρκοι σε περίπτωση Ελλήνων διακινητών. 
Τι ακριβώς συμβαίνει στα θαλάσσια σύνορα της χώρας; 
Μήπως υπάρχουν εξαγορασμένοι αξιωματούχοι και από τις δύο πλευρές;

Πάμε παρακάτω. Χθες στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο επίκεντρο. Μάλιστα οι επιτελείς του φρόντιζαν να ενημερώσουν τους συνεργάτες της Μέρκελ, του Σουλτς και του Ντάισεμπλουμ ότι η διαφορά ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από 10%.

Τι σημαίνει αυτό; ΄Οτι το σχέδιο ασφυξίας του Τσίπρα και της κυβέρνησής του έχει μπει στις ράγες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου