Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Το «Ποτάμι» γίνεται ξεροπόταμος…-Αχ βρε Σταύρο..Δεν είσαι πλέον πρωταγωνιστής ούτε στο Ποτάμι.





Ο Σταύρος προτείνει το όνομα «Κοινοβούλιο του Κέντρου» - τρέχα γύρευε δηλαδή…

Το «Ποτάμι» γίνεται ξεροπόταμος…-Αχ βρε Σταύρο..Δεν είσαι πλέον πρωταγωνιστής ούτε στο Ποτάμι. Δεν είναι βίντεο η πολιτική που κάνει ζουμ στον εαυτό σου. Είναι πολύ "στεγνή" δεν εντυπωσιάζεται από ωραιοπαθείς)...
Τον δρόμο των συνεργασιών τόσο σε κυβερνητικό, όσο και κομματικό επίπεδο έδειξε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του κόμματός του.
Αναφερόμενος στην...
πολιτική συνεργασιών, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως «το Ποτάμι δε θα αδρανοποιηθεί περιμένοντας το Μεγάλο Κέντρο, τη μεγάλη κεντροδεξιά ή τη μεγάλη κεντροαριστερά», αλλά «ούτε θα διαλυθεί, ούτε θα μοιράσει τα ιμάτιά του».

«Μπορεί μόνο του το Ποτάμι; Απαντήσαμε από την πρώτη μέρα. Όχι, δε μπορεί. Το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για συμφωνίες κορυφής -να σωθώ εγώ - να σωθείς εσύ - να σωθεί αυτός», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως «σημασία έχει να σωθεί η χώρα».

Όπως εξήγησε, δεν είναι λοιπόν αυτοσκοπός η δημιουργία ενός νέου σχήματος.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, «το νέο σχήμα θέλει λαό πίσω του» γι' αυτό και, όπως τόνισε, προτείνει «το Κοινοβούλιο του Κέντρου».«Στο Κοινοβούλιο του κέντρου μπορούν να μετέχουν, στελέχη από την Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού, στελέχη του Δικτύου, Στελέχη των Κινήσεων Πολιτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στελέχη από τους Μεταρρυθμιστές -από τους αληθινούς Μεταρρυθμιστές, όχι τους ιμιτασιόν που κυκλοφορούν πολύ τις τελευταίες μέρες-, στελέχη από την Επιτροπή για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας, στελέχη της Δράσης, στελέχη του Κοινωνικού Συνδέσμου, στελέχη του Μπροστά – οι 35αρηδες της πολιτικής-, στελέχη από την πρωτοβουλία των '58. Και μαζί τους να κινητοποιηθούν οι τοπικές πρωτοβουλίες: Οι 30 δήμαρχοι και περιφερειάρχες της χώρας που διεκδικούν λύσεις μεταρρυθμιστικές, λύσεις προς όφελος των πολλών», ανέφερε και πρόσθεσε πως «η εκλογή από τη βάση μιας νέας ηγεσίας μπορεί να είναι η κατάληξη αυτής της πορείας».

Όμως, στο σημείο αυτό ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε πως «όλα θα εξαρτηθούν από τις δυνάμεις που θα κινητοποιηθούν, από τις δυνάμεις που θα προστεθούν»...
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου