Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΔΟΛ μέσω της ναυαρχίδας του χαρακτηρίζει καλύτερη τη ...Χούντα των συνταγματαρχών και τον γύψο, από την κυβέρνηση Τσίπρα!!!!- ¨Η πως αλλάζουν οι καιροί...



Πάνε μόλις 13 μήνες από το διθυραμβικό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ για την αλλαγή σελίδας στο πολιτικό τοπίο της χώρας με την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα δεσπόζει στο πρωτοσέλιδο της ναυαρχίδας του ΔΟΛ με το πανηγυρικό χαμόγελο του εκλογικού θριάμβου να γεννά μεγάλες ελπίδες για το αύριο της χώρας.



Το συγκρότημα έσερνε τότε τον χορό της αλλαγής κλίματος στην ταλαιπωρημένη από τα δυο μνημόνια Ελλάδα και στεκόταν στο πλευρό του πολλά υποσχόμενου Αλέξη που με σημαία το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και αιχμή την κατάργηση του μνημονίου, είχε κατατροπώσει τον αντίπαλο του Σαμαρά!
 Άραγε και ο ΔΟΛ πίστευε τότε ότι η Μέρκελ θα χόρευε πεντοζάλι ή μήπως έπιανε περίοπτη θέση στην αφετηρία των όψιμων φίλων της νέας κυβέρνησης προσδοκώντας σε νέες καλύτερες ημέρες; Για ποιον άραγε... 
  • Δεκατρείς μήνες μετά, το ίδιο συγκρότημα με την ίδια ναυαρχίδα επανατοποθετείται με τον πιο ακραίο τρόπο συγκρίνοντας με μια δηλητηριώδη "σφήνα" των ΝΕΩΝ ψηλά στο πρωτοσέλιδο, την κυβέρνηση με τη χούντα των συνταγματαρχών και τον γύψο!



"Τουλάχιστον η χούντα δεν διεκδικούσε δημοκρατικές δάφνες όταν επέβαλλε την λογοκρισία στον τύπο", αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο.




Στις 25 Ιανουαρίου του 2015, 
               το "Βήμα" είχε βαφτεί κόκκινο





Άλλαξαν οι καιροί, άλλαξε ο Αλέξης ή μήπως η όψιμη στήριξη δεν έπιασε τόπο;

Πηγή: usay.gr ,μέσω του enikos.gr , 20/02/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου