Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

΄Εξαλλος ο Γ.Παπαδάκης του ΑΝΤ1 προς ΄Αρη Πορτοσάλτε :"Να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο άλλη φορά όταν μιλήσεις για μένα...»

Photo published for Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Πορτοσάλτε: Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για μένα

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Πορτοσάλτε: 
Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για μένα

Τι είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και τι απάντησε το πρωϊ ο Γιώργος Παπαδάκης
Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν πληροφορήθηκε πως στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφέρθηκε το όνομά του με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο.
Ο συνάδελφός του, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε τον ενέπλεξε με αρκετά δηκτικό τρόπο στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα λέγοντας
- «Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα. Επί σειρά πολλών εκπομπών ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκε για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα».
Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, μετά τα όσα άκουσε από τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ το πρωι έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του ¨Καλημέρα Ελλάδα":
- «Άκουσα χθες Άρη Πορτοσάλτε ότι έλεγες ότι εγώ διαφημίζω τον Σώρρα. Εγώ στην ανθρωποφαγία δε συμμετέχω Πορτοσάλτε. Να ρωτήσεις τον συνάδελφό σου που δουλεύετε στον ίδιο σταθμό, τι είχαμε πει τότε μαζί με τον Τάκη Χατζή εδώ. Αυτή εδώ είναι η μοναδική εκπομπή που είχε πει αν είναι απατεώνας να μπει μέσα. Άκουσα κάποιους υπαινιγμούς ότι εγώ έβγαινα και διαφήμιζα τον Σώρρα. Ενοχλούμαι με αυτή την ανθρωποφαγία. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι, μπορεί κάτω να μην έχει. Τι να κάνουμε ρε Άρη; Δε φταίω εγώ Άρη μου.
Εμείς είχαμε κάνει σωστά τη δουλειά μας το 2013. Κάποιοι άλλοι περιμένουν τα δελτία τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για μας και τους συντελεστές αυτής της εκπομπής. Και το λέμε σε πολύ αυστηρό τόνο! Εγώ δεν έχω καταφερθεί εναντίον κανενός συναδέλφου από άλλο κανάλι. Άκουσα χθες το βράδυ τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρεται σε μένα. Με ροδόνερο το στόμα σου άλλη φορά όταν μιλήσεις για μένα Άρη», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/exallos-papadakis-me-ton-portosalte-na-plenis-to-stoma-sou-otan-milas-gia-mena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου