Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ούτε ο Mashrapov είναι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης -Δεύτερη γκάφα Τούρκων;




Ο Iakhe Mashrapov δεν είναι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης.

Ο άνδρας από το Κιργιστάν, το διαβατήριο του οποίου έκανε τον γύρο του κόσμου από το πρωί της Τρίτης, μίλησε σε δημοσιογράφους και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με το μακελειό της 1ης Ιανουαρίου στο κλαμπ Ρέινα.

Ο Mashrapov υποστήριξε ότι ταξίδεψε από το Κιργιστάν στην Τουρκία στις 28 Δεκέμβρη και επέστρεψε στη χώρα του στις 30 του μηνός. Στη συνέχεια πήγε ξανά στην Τουρκία την πρώτη του μηνός και ξαναγύρισε στο Κιργιστάν στις 3 Γενάρη.




Δεν είχα ιδέα για το ποιος είναι ο τρομοκράτης και δεν ξέρω πως η φωτογραφία του διαβατηρίου μου βρέθηκε στα social media. Όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία, εγώ ήμουν στο Κιργιστάν”, είπε. Όπως επεσήμανε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο AKIpress, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Mashrapov συνελήφθη από Τούρκους αστυνομικούς κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο με προορισμό το Μπίσκεκ (πρωτεύουσα του Κιργιστάν). Αφού τον ανέκριναν για περίπου μια ώρα και διαπίστωσαν ότι δεν είναι ο τρομοκράτης του Ρέινα, του ζήτησαν συγγνώμη και τον άφησαν να επιβιβαστεί στην πτήση του, η οποία όπως είπε καθυστέρησε για περίπου μια ώρα, λόγω της κράτησής του από τις τουρκικές αρχές.
Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου