Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η θρησκεία Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός απαγόρευσε στην Ivanka Trump , λόγω του εβραϊκού Σαββάτου ,να ταξιδέψει για την ορκωμοσία του πατέρα της


Η Ivanka Trump έπρεπε να αναζητήσει ειδική άδεια για να ταξιδέψει πίσω στην προεδρική ορκωμοσία του πατέρα της, λόγω των αυστηρών νόμων που διέπουν τη δραστηριότητα με αυτοκίνητο το εβραϊκό Σάββατο. 
O Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός απαγορεύει τη χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων, την Παρασκευή το βράδυ.
Συγκεκριμένα, ο Ορθόδοξος Ιουδαϊσμός απαγορεύει τη χρήση ενός οχήματος με κινητήρα, την Παρασκευή το βράδυ και ειδικότερα την ημέρα του θρησκευτικού εορτασμού για εκείνους, που είναι την αμέσως επόμενη, δηλαδή το Σάββατο.

Έτσι, η κόρη του νεοεκλεγέντος Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, Ivanka Trump, έπρεπε να πάρει ειδική άδεια από ένα Ραβίνο, προκειμένου παρακαλώ να ταξιδέψει στο σπίτι της, για τη «μεγάλη» μέρα του πατέρα της, την τελετή ανάληψης καθηκόντων στο Λευκό Οίκο.

Η συγκεκριμένη άδεια να σημειωθεί πως χορηγείται μόνο για έκτακτους ιατρικούς ή στρατιωτικούς λόγους πριν ή κατά τη διάρκεια του εβραϊκού Σαββάτου. 
Ακόμη κι αν είσαι γόνος πλανητάρχη δεν έχεις τύχη ή διαφορετική αντιμετώπιση. Αυτό θα πει ιδεοληψία. Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Πηγή: newsauto.gr
μέσω : http://politis.com.cy/article/i-thriskia-apagorefse-stin-ivanka-trump-na-taxidepsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου