Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο: Έκαναν ...σουβλατζίδικο το υπουργείο Ανάπτυξης .-σε όλο το κτίριο ήταν από νωρίς διάχυτη η μυρωδιά της... τσίκνας.




Στο ισόγειο του κτιρίου είχαν στρωθεί από άκρη σε άκρη τραπέζια, ενώ σε όλο το κτίριο ήταν από νωρίς διάχυτη η μυρωδιά της... τσίκνας.Συνεστίαση εξωραϊστικού συλλόγου σε χασαποταβέρνα θύμιζε χθες το κτίριο όπου στεγάζονται η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, το ιστορικό κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», στο ισόγειο του κτιρίου είχαν στρωθεί από άκρη σε άκρη τραπέζια, ενώ σε όλο το κτίριο ήταν από νωρίς διάχυτη η μυρωδιά της... τσίκνας, καθώς στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στο αίθριο του κτιρίου είχαν στηθεί ψησταριές και οι υπάλληλοι έψηναν σουβλάκια. 
Ο λόγος; 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του υπουργείου πραγματοποίησε χθες σε εργάσιμη ημέρα και ώρα την εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.

Το χειρότερο, όμως, δεν είναι η εικόνα που είχε χθες το υπουργείο, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες που το επισκέπτονταν για να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους έβρισκαν τις υπηρεσίες «κλειστές λόγω κοπής πίτας».

Στην εκδήλωση, στην οποία έγινε το αδιαχώρητο, καθώς για πρώτη φορά προσφέρθηκαν και σουβλάκια, παρευρέθησαν –έστω και για λίγο– τόσο ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Αντ. Παπαδεράκης όσο και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Στ. Ζαφείρης, νομιμοποιώντας με το παραπάνω τη μη λειτουργία των υπηρεσιών, αν και χθες δεν ήταν κάποια αργία αλλά ούτε καν ημιαργία.
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου