Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Οι καυτές νύχτες ακολασίας της Αντζελίνα Τζολί με άντρες και γυναίκες…






Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Angelina Jolie να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια. Μάλιστα ο σύζυγός της το γνώριζε αυτό.
Και δεν ήταν μόνη, αφού μερικά από τα πιο γνωστό ονόματα της αμερικανικής σόουμπιζ και του Χόλιγουντ ικανοποιούσαν τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες σε «καυτά» πάρτι. Εκτός της Angelina Jolie, αλλα και του Brad Pitt, στη λίστα είναι και η Gwyneth Paltrow και ο παρουσιαστής Bill Maher.

Σύμφωνα με τις πηγές των δημοσιευμάτων, λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το ζευγάρι έδωσε το παρών σε ένα από αυτά τα πάρτι, στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

«H Angelina ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ακόμα πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες: «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Αλλά και η Gwyneth Paltrow και ο φίλος της και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Brad Falchuk, υπήρξαν θαμώνες στο κλαμπ της ακολασίας. «Έχει ένα διάσημο blog και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη, Damon Lawner. Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom, αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…» αναφέρει το δημοσίευμα, «φωτογραφίζοντας» την Paltrow , που είναι γνωστό ότι διατηρεί το δικό της site.



Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές. Μεταξύ των διάσημων επισκεπτών, ακόμη, είναι και ο πολιτικός σχολιαστής Bill Maher, συχνός θαμώνας, μεταξύ άλλων, του Playboy Mansion…

Πηγή:protothema.gr
07/01/2017 22:15
NewsAuto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου