Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Μήνυση από την οικογένεια Παντελίδη στη Φρόσω Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια



Να κινηθεί εναντίον της Φρόσως Κυριάκου καταθέτοντας μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια φέρεται να έχει αποφασίσει η οικογένεια του Παντελίδη.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Freddo, η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πριν από έντεκα μήνες σε τροχαίο, διαθέτει στοιχεία και όχι μόνο ενδείξεις, βάσει των οποίων κινείται πλέον εναντίον της Φρόσως Κυριάκου με μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Εκτός του DNA γυναίκας που υποστηρίζεται από τον γενετιστή μοριακό βιολόγο που όρισε ως τεχνικό σύμβουλό της η οικογένεια Παντελίδη να εντοπίστηκε στο κάθισμα του οδηγού αλλά και στο τιμόνι, η οικογένεια φέρεται να έχει στη διάθεσή της και άλλα στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά και τα έχει συμπεριλάβει στη μήνυσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Αθηνά Παντελίδου επισκέφθηκε τον τόπο του δυστυχήματος, όπως είχε αναφέρει και το nassos blog, μαζί με τη δικηγόρο και συνεργάτιδα του ποινικολόγου Χαράλαμπου Λυκούδη, την κυρία Ελένη Κολοβού, ήταν και η μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου