Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Βενιζέλος: «Όταν ανέβουν στο δέντρο, οι νέοι καναλάρχες, θα φανούν τα οπίσθια»!!!


- «Νομίζετε ότι εκβιάζετε τους παλιούς και υπόσχεστε στους νέους, αλλά 
στην ουσία τους εκβιάζετε
 και αυτούς.
-  Έχετε απλώσει πολύ 
τον τραχανά 
και δεν θα αντέξετε», προειδοποίησε την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου πως παραβιάζει το Σύνταγμα με στόχο τη δημιουργία ενός νέου συστήματος διαπλοκής.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε τη διαδικασία: «Σκοτώσατε το ΕΣΡ και τώρα χρησιμοποιείτε το αβάσιμο επιχείρημα "είμαστε ορφανοί, ας του πάρουμε όλες τις αρμοδιότητες"».

Επισήμανε ότι είναι λάθος ο περιορισμός των αδειών: «Ο νόμος έλεγε ότι καθορίζονται τεχνικά οι δίαυλοι με βάση τη χωρητικότητα. Δεν μπορείς σήμερα -την ώρα που πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες χωρητικότητας- να περιορίζεις τον αριθμό. Αυτό αντιβαίνει τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι οι μεθοδεύσεις της θα αποκαλυφθούν: «Θα ζητηθούν στοιχεία για την προέλευση χρημάτων και αυτοί (σ.σ. οι νέοι καναλάρχες) τότε θα ανέβουν στα δέντρα. Και ξέρετε ότι όταν ανέβουν στο δέντρο, θα φανούν τα οπίσθια. Νομίζετε ότι εκβιάζετε τους παλιούς και υπόσχεστε στους νέους, αλλά στην ουσία τους εκβιάζετε και αυτούς. Έχετε απλώσει πολύ τον τραχανά και δεν θα αντέξετε».

Στοιχεία  από protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου