Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Στρατό και αστυνομία στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ στέλνει η ...Αυστρία !- Πότε με το καλό και η ...Γερμανία...

Πλακώσαν τα ...στρατά ..
Τα ξένα   στρατά.
Εν καιρώ   ειρήνης, υποτίθεται....
Στα σύνορά  μας με τα Σκόπια.
Τώρα  στέλνει στρατό η Αυστρία ...
Θ΄ακολουθήσει (;)  η Γερμανία...
Θα βρισκόμαστε  σε μία  διαφορετικού  τύπου ΚΑΤΟΧΗ.
Για να εγκλωβίσουν  στην Ελλάδα τους πρόσφυγες και μετανάστες ...Για να  επέλθει  στα γρήγορα η αλλοίωση του πληθυσμού.
Αυτό θέλουν να κάνουν.  
Το κείμενο που  ακολουθεί  είναι από το naftemporiki.gr...
"Στρατιώτες και αστυνομικούς στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα αποφάσισε να στείλει η Αυστρία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Σεμπάστιαν Κουρτς μετά από την συνάντηση που είχε στο Βελιγράδι με τον ομόλογο του της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο κ. Κουρτς επεσήμανε ότι ο περιορισμός που έθεσε η αυστριακή κυβέρνηση για τον αριθμό των προσφύγων τους οποίους θα δεχθεί το 2016 στη χώρα, που δεν θα ξεπερνά τους 37.500, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στα δυτικά Βαλκάνια και απαιτείται η αρωγή όλων των χωρών για να ανακοπεί η εισροή προσφύγων.

Ο αυστριακός ΥΠΕΞ υπογράμμισε, ότι ο στόχος είναι να ανακοπεί η ροή των προσφύγων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ και για αυτό το λόγο τόνισε πως χρειάζεται να υπάρξει συνεννόηση και συντονισμένες προσπάθειες με τα Σκόπια και το Βελιγράδι.


Ο Σέρβος ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς στην κοινή συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι εάν η Αυστρία ή κάποια χώρα στην αποκαλούμενη βαλκανική οδό κλείσει τα σύνορα για τους πρόσφυγες, το ίδιο θα πράξει και η Σερβία.

Ο κ. Ντάτσιτς τόνισε ότι «οι πρόσφυγες δεν μπορούν να μείνουν στη Σερβία» και εξέφρασε την ανάγκη να υπάρξει συνεχής ενημέρωση μεταξύ των χωρών που διασχίζουν οι πρόσφυγες, για να μην δημιουργούνται τετελεσμένα και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ο ΥΠΕΞ της Σερβίας εξέφρασε την ανάγκη να διαμορφωθεί κοινή ευρωπαϊκή πολιτική στην αντιμετώπιση του προσφυγικού."

Στοιχεία από  ::naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου