Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο αδελφός του άνδρα της, αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη του έκοψε τα γεννητικά όργανα σύρριζα






Ο αστυνομικός που είχε βάρδια στο τμήμα στην περιοχή Πραντές της Ινδίας, σήκωσε βαριεστημένα τα μάτια και κοίταξε την 32χρονη γυναίκα που στεκόταν όρθια μπροστά από το γραφείο του, μαζί με τα τρία παιδιά της.

Στα χέρια της κρατούσε ένα κουτί. Το απόθεσε στο γραφείο του αστυφύλακα τη στιγμή που εκείνος βαριεστημένα, ετοιμαζόταν να τη ρωτήσει τι θα ήθελε. Η γυναίκα δεν μιλούσε. Το βλέμμα της ήταν σκληρό και παγωμένο. Με την ίδια βαρεμάρα, ο αστυνομικός, πήρε στα χέρια του το κουτί και το άνοιξε.
Εκείνο που είδε μέσα δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του. Ένα κομμένο ανδρικό γεννητικό όργανο, ήταν το περιεχόμενο του κουτιού. Μια κραυγή του ξέφυγε και πετάχτηκε προς τα πίσω.

Τότε μίλησε η γυναίκα: «Σας έφερα το αποδεικτικό στοιχείο του παρολίγον βιασμού μου. Είμαι μητέρα τριών παιδιών. Ο άνδρας μου δουλεύει στη Μαχαράστρα μια πόλη 700 χιλιόμετρα από εδώ. Μόνο έτσι μπορούμε να επιβιώσουμε. Στο σπίτι φιλοξενούμε τον αδερφό του. Ο αδερφό του, ο κουνιάδος μου πήγε να με βιάσει. Και όχι μια φορά. Το προσπαθεί συνέχεια όποτε φεύγει ο άνδρας μου. Δεν άντεχα άλλο.»



Μετά το αρχικό σοκ, οι αστυνομικοί της πήραν κανονική κατάθεση και τη συνέλλαβαν με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Έστειλαν και ένα περιπολικό στο σπίτι μαζί με ένα ασθενοφόρο προκειμένου να ελέγξουν τον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί βρέθηκαν σε μια αποτρόπαια σκηνή. Ο κουνιάδος είτε από τύψεις, είτε επειδή πλέον δεν είχε γεννητικά όργανα, ήταν κρεμασμένος από ένα δέντρο στην αυλή. Ήταν νεκρός, και γυμνός. Τα αίματα είχα ποτίσει το χώμα από κάτω του καθώς έσταζαν από τα πόδια του, όπου σχημάτιζαν ρυάκια.

Οι γυναίκες στην Ινδία ζουν καθημερινά με το φόβο του βιασμού, και όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, οι βιασμοί και οι απόπειρες βιασμών στη χώρα, αυξάνονται ραγδαία χρόνο με το χρόνο.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου