Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο!




Η Αστυνομία Κύπρου εξέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ένταλμα σύλληψης κατά του ισχυρού άνδρα της κατασκευαστικής εταιρείας Helector, Λεωνίδα Μπόμπολα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος ρωτήθηκε από το ΑΠΕ- ΜΠΕ, απέφυγε επί του παρόντος να αναφέρει όνομα, αλλά είπε πως αν το πρόσωπο για το οποίο εκδόθηκε το ένταλμα δεν έλθει οικειοθελώς στην Κύπρο, τότε θα εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Της εξέλιξης αυτής προηγήθηκε η κατάθεση που έδωσε χθες ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Helector Αθανάσιος Κατρής, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας για την υπό διερεύνηση υπόθεση που αφορά τη διαχείριση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων (ΧΥΤΑ) Πάφου και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) Κόσιης.

Ο Αθανάσιος Κατρής, φέρεται να ενεπλάκη στην προκήρυξη των προσφορών, την κατασκευή και τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Παφου και ΧΥΤΥ Κόσιης και κατονομάστηκε ανάμεσα σε άλλα άτομα, τα οποία τελούν ήδη υπό κράτηση, από τον Ιωάννη Κοκότση ότι παραχωρούσε μίζες για λογαριασμό της εταιρείας Helector.

Σήμερα, ο Αθανάσιος Κατρής και άλλοι δέκα ύποπτοι, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης, των οποίων εκπνέει το διάταγμα πενθήμερης κράτησης, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

avgi.gr ,26.03.16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου