Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το δικηγόρο του παιδόφιλου Μαρκ Ντιτρού: σχεδίαζε μαζικές απαγωγές ανηλίκων, φτιάχνοντας υπόγεια πόλη...




Σάλο έχουν προκαλέσει στο Βέλγιο και όχι μόνο οι αποκαλύψεις πρώην δικηγόρου του παιδόφιλου δολοφόνου Μαρκ Ντιτρού για τα εγκλήματα που σχεδίαζε να κάνει.
Ο Ντιτρού είχε συλληφθεί το 1996 και το 2003 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την απαγωγή, κακοποίηση και φυλάκιση 6 κοριτσιών και τη δολοφονία 4 εξ' αυτών.



Τώρα ο δικηγόρος του Τζουλιέν Πιερ, ο οποίος ήταν συνήγορος του δολοφόνου από το 1996 όταν και συνελήφθη έως το 2003 μιλώντας σε βελγικό περιοδικό έδωσε λεπτομέρειες για τους διαλόγους που είχε με τον παιδόφιλο.

Ο 59χρονος σήμερα Ντιτρού, είχε πει στον δικηγόρο του: «Εχεις συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν με ρώτησε γιατί διάλεξα αυτό το σπίτι σε αυτή την περιοχή; Η ιδέα μου ήταν να κάνω μαζικές απαγωγές παιδιών και στη συνέχεια να δημιουργήσω, στα τούνελ ενός παλιού ορυχείου, μια υπόγεια πόλη όπου το καλό, η αρμονία και η ασφάλεια θα επικρατούσαν».



Ο Ντιτρού συνελήφθη τον Αύγουστο του 1996, δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση δύο εφήβων κοριτσιών, οι οποίες βρέθηκαν ζωντανές και κρυμμένες σε ένα κελάρι του σπιτιού του στη Μαρτσινέλε, που βρίσκεται κοντά στο Τσαρλερόι του νοτιοδυτικού Βελγίοιυ.

Τις επόμενες εβδομάδες, βρέθηκαν οι σοροί των δύο οκτάχρονων κοριτσιών που είχαν απαχθεί τον Ιούνιο του 1995, σε υπόγειο σπιτιού του Ντιτρού. Τα δύο κορίτσια είχαν πεθάνει από την πείνα.

Μετά αυτή τη ζοφερή ανακάλυψη, οι βελγικές αρχές βρήκαν ακόμη δυο σορούς κοριτσιών, μιας 17χρονης και μιας 19χρονης, θαμμένες σε κήπο άλλου σπιτιού του Ντιτρού.

Η μια από τις δυο κοπέλες που είχε απαγάγει ο Ντιτρού και είχαν βρεθεί ζωντανές είχαν αποκαλύψει στη δίκη ότι ο παιδόφιλος της παρουσιάστηκε με άλλο όνομα και της είπε να πάει μαζί του γιατί θέλει να την προστατέψει από μυστήριους κακούς ανθρώπους. Είπε ακόμη ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και ότι τη δεύτερη κοπέλα την απήγαγε για να έχει εκείνη παρέα.

Ο Ντιτρού έχει παραδεχθεί τα εγκλήματά του και έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη...



Τα δύο κορίτσια που είχε απαγάγει ο Ντιτρού και σώθηκαν...

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου