Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Γκάφα ολκής στο Twitter του Αλέξη Τσίπρα! Το "κατέβασαν" άρον άρον!

Γκάφα ολκής στο Twitter του Αλέξη Τσίπρα! Το `κατέβασαν` άρον άρον!

Φωτό twitter

Ο δαίμων του... πληκτρολογίου
"χτύπησε" στο προφίλ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα
Και μάλιστα για ένα θέμα που κάνει... τζιζ για την ρητορική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Σε tweet, λοιπόν, του συγκεκριμένου λογαριασμού έγινε λόγος για "παράνομους μετανάστες".


Είναι ένα θέμα στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη σημασία από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Όροι όπως "παράνομοι μετανάστες" ή "λαθρομετανάστες" απαγορεύονται... διά ροπάλου στην Κουμουνδούρου, καθώς εκτός από το θέμα της πολιτικής ορθότητας, στον ΣΥΡΙΖΑ τίθεται και θέμα ανθρωπιστικής φύσης.

Έτσι συνήθως χρησιμοποιείται ο όρος "παράτυποι μετανάστες" για τους ανθρώπους που εισέρχονται παρανόμως στη χώρα. Αμ δε!

Στον πρωθυπουργικό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα γράφτηκε κανονικά η έκφραση "παράνομοι μετανάστες"! Δείτε την φωτογραφία:


Λίγο αργότερα ήρθε και η διόρθωση. Ωστόσο εδώ να σημειώσουμε πως το επίμαχο tweet έχει... εξαφανιστεί από τον πρωθυπουργικό λογαριασμό!
 αργότερα ήρθε και η διόρθωση. Ωστόσο εδώ να σημειώσουμε πως το επίμαχο tweet έχει... εξαφανιστεί από τον πρωθυπουργικό λογαριασμό!

Διόρθωση: εκ παραδρομής γράφτηκε "παράνομοι" μετανάστες. Η ακριβής έκφραση του πρωθυπουργού ήταν "παράτυποι" μετανάστες. [η διαχείριση]

Όλα αυτά μία ημέρα μετά από μια... άλλη γκάφα στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter...


newsit.gr
..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου