Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Οξύτατη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη , ότι με τα χέρια του θα κρεμάσει το Μουζάλα σε κυπαρίσσι στο Γουδί...




Την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσε η ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Facebook για τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, με αφορμή την αναφορά του στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

"Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Εξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα" έγραψε ο κ. Κρανιδιώτης.





"Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

"Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της"
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου