Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αφγανοί μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν κορίτσια σε πισίνα της Γερμανίας




Η πισίνα όπου σημειώθηκε το νέο περιστατικό σεξουαλικής βίας

Ενας ενήλικας και ένα 14χρονο αγόρι κατηγορούνται πως επιχείρησαν να βιάσουν δύο έφηβες σε δημόσια πισίνα
 - Μετά τον βιασμό του 10χρονου αγοριού από Ιρακινό πρόσφυγα σε πισίνα της Βιέννης, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται στο φως

Νέο κρούσμα σεξουαλικής βίας από μετανάστες συγκλονίζει την Γερμανία. 
Δύο άντρες από το Αφγανιστάν, που έχουν αιτηθεί άσυλο στη χώρα κατηγορούνται ,πως επιτέθηκαν σε έφηβες σε δημόσια πισίνα στην πολιτεία Schleswig-Holstein, στα βόρεια της χώρας.

Πρόκειται για έναν ενήλικα και ένα 14χρονο αγόρι που παρενόχλησαν και επιχείρησαν να βιάσουν δύο κορίτσια, ηλικίας 14 και 18 ετών, στο πάρκο Αρίμπα της πόλης Νόρντερστεντ, το περασμένο Σάββατο. Αφού δέχτηκαν την επίθεση τα κορίτσια την κατήγγειλαν στους υπεύθυνους ασφαλείας του πάρκου και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν και κρατούνται χωρίς δικαίωμα καταβολής εγγύησης, όπως διέταξε το γερμανικό δικαστήριο, θεωρώντας τους ύποπτους τόσο τέλεσης νέων αδικημάτων όσο και διαφυγής. Έχουν ήδη μεταφερθεί σε δύο καταστήματα κράτησης της χώρας.

Όπως σημειώνουν γερμανικά ΜΜΕ, πριν από δύο χρόνια μια ομάδα μεταναστών είχε παρενοχλήσει πέντε έφηβες στον ίδιο χώρο, σκίζοντάς τους τα μαγιό. Τον περασμένο Ιανουάριο, μια αντίστοιχη δημοτική πισίνα στην δυτική Γερμανία απαγόρευσε την είσοδο σε πρόσφυγες και μετανάστες μετά από παράπονα πως παρενοχλούσαν συχνά γυναίκες.

Μόλις τον περασμένο μήνα στην Βιέννη, ένα δεκάχρονο αγόρι κατήγγειλε τον βιασμό του από Ιρακινό πρόσφυγα σε πισίνα της πόλης, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Αυστρίας.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου