Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ευρωπαϊκή Επανάσταση της 29ης Μαΐου 2011

Eιρηνική διαμαρτυρία σήμερα σε 100 ευρωπαικές χώρες , σε 26 κράτη, χωρίς μεσάζοντες , κομματικά γκρουπόσκυλα, “γραμμές”, ντιρεκτίβες και και άνωθεν (κομματικές ) εντολές .
Ευρωπαϊκή διαμαρτυρία εκατομμυρίων “αγανακτισμένων πολιτών” κατά της φτώχειας , της πείνας , των μέτρων ΑΓΡΙΑΣ λιτότητας,της ανεργίας, τη συρρίκνωση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ κράτους,της κομματικής και πολιτικής διαφθοράς , της υποβάθμισης γενικότερα της ζωής μας .
Συντονίσθηκαν μέσω Facebook και Twitter και κατεβαίνουν σήμερα σε δρόμους και κεντρικές πλατείες για "την Ευρωπαϊκή Επανάσταση της 29ης Μαΐου", όπως την αποκαλούν.
Στη σχετική σελίδα στο FaceBook, που έχει ξεπεράσει τα 80.000 μέλη ,αναφέρεται:
«Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα.
Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας. Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε.
Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα».
Στην Αθήνα τώρα :
δεκάδες χιλιάδες "Αγανακτισμένοι" βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα ,σε μια ειρηνική συγκέντρωση, χωρίς κομματικές σημαίες, με πολύ μουσική και σύνθημα: "όχι κόμματα,αλλά πραγματική δημοκρατία".

΄Ολως τυχαίως: σαν σήμερα  Ε Α Λ Ω    Η    Π Ο ΛΙ Σ .
Και ΣΗΜΕΡΑ: α γ α ν α κ τ ι σ μ έ ν ο ι   παλεύουμε  για στοιχειώδη  κοινωνικά και δημοκρατικά δικασιώματα που μας  στέρησαν οι Λήσταρχοι Αμερικής και Ευρώπης με τη  βοήθεια και των εγχωρίων ΝΕΝΕΚΩΝ.-


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου