Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μεϊμαράκης :καλύτερα να με λένε αλήτη, παρά κλέφτη...




Λέγαμε να αποφύγουμε τον ...πειρασμό και να μη ασχοληθούμε με τα μεταμοντέρνα “γαλλικά” του Μεϊμαράκη .
Δεν μας  αφήνει όμως.
Για δεύτερη ημέρα  ...ρίχνει λάδι στη  φωτιά.
«Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ρομπότ», είπε σήμερα  ο Β.Μεϊμαράκης στον Realfm 97,8 και το Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στα πρόσφατα «γαλλικά» με τα οποία «στόλισε» τον Ιωάννη Κοραντή, βουλευτή  του ΛΑΟΣ και πρώην αρχικυπατζή.
Μάλιστα, αναφερόμενος στον Γιώργο Καρατζαφέρη, έδωσε συνέχεια στο σήριαλ με τον ΛΑ.Ο.Σ. λέγοντας: «Αυτός τρελάθηκε από την ημέρα που τον κουτσούλισε το περιστέρι. Νομίζει ότι είναι ρυθμιστής. Αν θέλει να είναι ρυθμιστής, πρέπει να σοβαρευτεί».
Σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής ο κ. Μεϊμαράκης είπε:
«Με τον Κοραντή δεν λέμε καλημέρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Και μου είπε ξαφνικά καλημέρα και μάλιστα περιπαιχτικά. Και σήμερα να τον συναντούσα, θα του τα έλεγα. Μπορεί λιγότερα, αλλά θα του τα έλεγα».' Οπως ισχυρίσθηκε «για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πρέπει κάποιοι να ρίξουμε το επίπεδο μας. Ε, καλύτερα να με πεις αλήτη, παρά κλέφτη».

Τώρα ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ  να  αναφέρουμε τα "γαλλικά¨του πρώην  υπουργού Εθνικής ΄Αμυνας. Ακολουθεί ο γνωστός στο πανελλήνιο   διάλογος :
 ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα.
 ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομαλ....., καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γαμ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου