Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Και το όνομα αυτού «Εκδόσεις Α.Π.Θ»



Μια ευχάριστη και φυσικά ανέλπιστη είδηση από τη Θεσσαλονίκη και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιό της .
Με στόχο την ανάπτυξη ίδιων εσόδων και μεγαλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, των πόρων και την προβολή του έργου του Πανεπιστημίου στην ευρύτερη κοινωνία, οι πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ. αποφάσισαν την ίδρυση εκδοτικού οίκου, με την επωνυμία «Εκδόσεις ΑΠΘ».
Ο εκδοτικός οίκος θ' αποτελεί οργανικό στοιχείο της φυσιογνωμίας του πανεπιστημίου. Στο εκδοτικό του πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνεται τόσο το επαρκές πανεπιστημιακό σύγγραμμα όσο και το καλό επιστημονικό βιβλίο. Επίσης, θα υπάρξει μέριμνα για την έκδοση διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημονικών περιοδικών.
«Με στόχο τον εξορθολογισμό των δαπανών και της λειτουργίας του πανεπιστημίου και την ανάπτυξη των ίδιων εσόδων, το Α.Π.Θ., στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του εκδοτικό οίκο», δήλωσε ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, καθηγητής Γιάννης Παντής και επισήμανε «Στόχος μας είναι να εξοικονομήσουμε χρήματα και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκδοτικές υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου