Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κρυφές διαβουλεύσεις Παπανδρέου με το ΔΝΤ





Νέες αποκαλύψεις για τις μυστικές διαβουλεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, σχετικά με την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης ,κάνει ο τελευταίος στο 2ο μέρος της συνέντευξής του σε γαλλικό κανάλι.
Στο δεύτερο απόσπασμα, το οποίο τελικά δεν προβλήθηκε στη γαλλική τηλεόραση, και έφερε στο φως της δημοσιότητας χθες το βράδυ η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ο Ντομινίκ Στρος Καν φέρεται να λέει:
«Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι, όταν ήρθε το ΔΝΤ (σ.σ. στην Ελλάδα), κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες, διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό . Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο»΄.΄.΄.
Τέτοιο μπουρλότο που να το περιμένει ο Γιωργάκης , με το να ρθούν τόσο νωρίς στη δημοσιότητα τέτοιες αποκαλύψεις για την πορεία που είχε χαράξει γι΄αυτήν την έρμη πατρίδα ...΄Ασε τι έλεγε για το πόπολο... ΄Αχυρα πουλούσε ...

Με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε , μεταξύ άλλων:
«Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ, μυστικά και υπόγεια σχεδίαζαν το ακριβώς αντίθετο εξαπατώντας τον ελληνικό λαό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου