Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Π.Καμμένου



            Ο Γιώργος με τον αδελφό του Αντρίκο,από παλιότερη εκδήλωση

Στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε, πως θα προσφύγει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου , ο οποίος τον κατηγόρησε , ότι εμπλέκεται σε χρηματιστηριακές συναλλαγές, που σχετίζονται με το ελληνικό χρέος.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Π. Καμμένος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου ως «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων»!
Αναλυτικότερα:
- ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε: «έγινε μία αγοραπωλησία cds (ασφαλίστρων κινδύνου) στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2009, από την οποία το ΤΤ έβγαλε 40 εκατ., ενώ θα μπορούσε να έχει βγάλει περισσότερα». Μέρος των κερδών, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καμμένο, πήγε σε μία εταιρεία, όπου πρόεδρος είναι ο κ. Μαργέλης(κατηγορούμενος για την υπόθεση του καλαμποκιού). Αντιπρόεδρος της εν λόγω εταιρείας είναι η κυρία Μιράντα Ξαφά, ενώ μέλος του ΔΣ είναι ο πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι μέλος σε ΜΚΟ του κ. Αντρίκου Παπανδρέου...
"Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου", δήλωσε ο  Αντρίκος Παπανδρέου.
- Τις καταγγελίες Καμμένου διέψευσαν ο επιχειρηματίας Θ. Μαργέλος και η Μιράντα Ξαφά.
- Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης βρήκε την ευκαιρία να πει πως προκύπτουν ερωτήματα για τον αδελφό του πρωθυπουργού: «Πρέπει να εξαντληθεί το θέμα στο Κοινοβούλιο πριν φουσκώσει. Είναι δυνατόν ο αδελφός του κ. Παπανδρέου να συμμετέχει σε "πάρτι" του κ. Μαργέλου;»
-Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης, έκανε λόγο για «πισώπλατο μαχαίρωμα στον πρωθυπουργό», προσθέτοντας  πως «η εκστρατεία λάσπης δεν μας εκπλήσσει… Το μείζον θέμα όμως είναι του κ. Σαμαρά και όχι του κ. Καμμένου. Αν τον κρατήσει στις τάξεις της ΝΔ, θα σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για την κατάπτωση στην οποία οδηγεί τη χώρα ο βουλευτής του”.
- Απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Κώστας Τζαβάρας μίλησε για «βαρύτατο κοινοβουλευτικό ολίσθημα του υπουργού» να επιχειρήσει να δημιουργήσει «θέμα Σαμαρά», όταν δεν έχει την παραμικρή σχέση με το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου