Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η Ευρώπη σε οικονομική κρίση και ο Πάπας επικοινωνεί με το ...διάστημα






                                                             Καμαρώστε τον πως..χαιρετά
Μέσω βίντεο επικοινώνησε ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος με τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και το διαστημικό σκάφος Endeavour, επαινώντας το... "κουράγιο και την πειθαρχία τους".

Κατά την 20λεπτη επικοινωνία ο ποντίφικας ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί για...... την υγεία της συζύγου του διοικητή του Endeavour, Μαρκ Κέλι, της Γκαμπριέλ Γκίφορντς, η οποία αναρρώνει μετά από δολοφονική απόπειρα ,που δέχτηκε τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ.
Και γιατί – τόσους μήνες- δεν τηλεφωνούσε  στην ασθενή Γκαμπριέλ Γκίφορντς , να πληροφορηθεί από π ρ ώ τ ο χέρι τα της υγείας της και φυσικά να την εμψυχώσει ,αλλά προτίμησε- για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους - να επικοινωνήσει με το σύζυγό της καθ΄όν χρόνο αυτός βρίσκεται σε αποστολή στο διάστημα;
' Ήμαρτον Κύριε , με τις ...επιλεκτικές πρωτοβουλίες του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας...
Και κάτι ακόμη :
δεν τον είδαμε να ενδιαφέρεται για το πιστό ποίμνιό του στη γειτονική και ΚΑΘΟΛΙΚΗ Ισπανία ,που χρόνια τώρα στενάζει από την πείνα και τη φτώχεια ,  να επικοινωνεί με κάποιον από το κίνημα “ των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” , προκειμένου να σταθεί στο πλάι τους και να τους ...εμψυχώσει στο ΔΙΚΑΙΟ αγώνα τους.
Σύγχρονοι Φαρισαίοι  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου