Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ξύπνησε ο Γιωργάκης και δηλώνει, πως είναι «προσβλητικό να ζητούνται νησιά ως εγγύηση»...




Με αφορμή τη σύλληψη του  διάσημου ,υπερόπτη και δυνάστη λαών , αφεντικού του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν -μέσα σε αεροσκάφος της Air France , στο αεροδρόμιο της Ν.Υόρκης - με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και ομηρία νεαρής καμαριέρας ,ας αφιερώσουμε λίγες γραμμές για όσα είπε προσφάτως στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» ο ... κολλητός του, ο Γιώργος Παπανδρέου , γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Τσάντ..
Χαρακτήρισε «προσβλητικό το να ζητούνται νησιά ως εγγύηση» (σ.σ. από την τρόικα), ενώ στην ερώτηση του Ιταλού δημοσιογράφου, εάν έχει την αίσθηση, ότι όλοι τον σημαδεύουν με όπλο, ο κ. Παπανδρέου απάντησε:
 «Δεν θα έλεγα ,ότι μας έχουν βάλει πιστόλι στο κεφάλι, αλλά ότι υπάρχει μια σκανδάλη που κινδύνευε να πατηθεί κατά όλης της χώρας, λόγω της πραγματικής πιθανότητας χρεοκοπίας».
   Γιώργο ξύπνα ... ΄Οταν με την τρόϊκα και  φυσικά  το φίλο σου Ντομινίκ Στρος Καν υπέγραφες  το ΜΝΗΜΟΝΙΟ  , χωρίς  να βάζεις  κάποιους όρους για την εθνική κυριαρχία ,  δεν  είχες διαβάσει το κείμενο ;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου