Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Λαγός της κυβέρνησης η Δαμανάκη





Προειδοποίηση για το ενδεχόμενο να βρεθεί η Ελλάδα εκτός ...της ζώνης του Ευρώ απηύθυνε αιφνιδίως , με δήλωσή της, σήμερα, η Επίτροπος Αλιείας Μαρία Δαμανάκη ,προκαλώντας – κατά τα γνωστά ...παπαγαλάκια- προβληματισμό(΄.΄.) στην κυβέρνηση του φίλου της Γιωργάκη Παπανδρέου.
΄Ήταν μια καλοστημένη παράσταση για το φιλοθεάμον κοινό-πόπολο ,για να μην κυριαρχήσουν στα ΜΜΕ τόσο η πρωτοφανής συμμετοχή  των “Αγανακτισμένων” σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όσο και η κάθετη τοποθέτηση του Παπούλια , σύμφωνα με την οποία- σε απλά ελληνικά- έλεγε : δεν μπορείτε να ξεζουμίζετε άλλο τους χαμηλοσυνταξιούχους και του μισθοσυντήρητους. Τους έχετε τσακίσει στη φορολογία.Δεν πάει άλλο , ληστές...
΄Ετσι εμφανίσθηκε από το ...πουθενά η Μαρία ...
Γραμμάτια είναι αυτά.
Την πρώτη φορά την έβγαλαν στην επιφάνεια ως ...υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για τη Δημαρχία της Αθήνας, άλλο αν πάτωσε.
Τη δεύτερη ,την έκαναν Επίτροπο του Κολιού και του Σπάρου...
Να μην το ξεπληρώσει και να την κατηγορούν οι φίλοι του Γιωργάκη για...αχαριστία;
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Μαρίας ( Δαμανάκη):

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι ,καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».

Μπράβο Μαρία...

Ρε , τι μου θυμίζει αυτός “ο τσαμπουκάς” ...
Μήπως το ...Πολυτεχνείο;
Μα εδώ η λεγόμενη “γενιά του Πολυτεχνείου” , στην πιο σοβαρή στιγμή της κρίσης, που διέρχεται η χώρα μας , συντάσσεται ανοιχτά με τους λήσταρχους δανειστές και φυσικά με το φίλο της Γιωργάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου