Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Βουλευτές εγκαλούν Τατούλη για τις αποκαλύψεις της ΕΦ.ΣΥΝ.-Ζητούν την απομάκρυνση του Μπουλούκου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου



 EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της «ΕΦ.ΣΥΝ.» για τον Γ. Μπουλούκο
Συμπαραστάτη του πολίτη της Περιφέρειας Πελοποννήσου,
 ο οποίος είναι 
μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου 
στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 
Τρεις βουλευτές ζητούν την απομάκρυνσή του
 από τον Πέτρο Τατούλη.

Ειδικότερα, οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Λεωνίδας Γρηγοράκος ζητούν από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να ανακαλέσει από τη θέση του, τον Συμπαραστάτη του πολίτη της Περιφέρειας, Γιώργο Μπουλούκο, τον οποίο εγκαλούν για εξόφληση γραμματίων στη Χρυσή Αυγή.

Αναφορικά με την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» πως ο Μπουλούκος έχει κληθεί από τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο οι τρεις βουλευτές σημειώνουν ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αποκάλυψη ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Γ. Μπουλούκος, σχετίζεται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και προσωπικά με τον αρχηγό της, τον οποίο έχει κληθεί να υπερασπιστεί στο δικαστήριο».

Υπογραμμίζουν πως, «οι πολίτες της Πελοποννήσου προσδοκούν από τον κ. Μπουλούκο να υπερασπισθεί τα δικά τους έννομα συμφέροντα και να συμπαρασταθεί στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις της περιοχής, και όχι φυσικά στις ανομίες εγκληματιών που έχουν αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και έχουν προπηλακίσει εντός της αιθούσης του Κοινοβουλίου και τον τότε Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ι. Μανιάτη».

Οι τρεις βουλευτές και πρώην υπουργοί καλούν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, «να τον ανακαλέσει άμεσα από τη θέση του, στην οποία διορίσθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης της Χ.Α. στην Περιφέρεια». Επισημαίνοντας πως, «αν ο κ. Μπουλούκος ξεπληρώνει "γραμμάτια" στην εν λόγω παράταξη, οι Πελοποννήσιοι πάντως πληρώνουν φόρους για τη στελέχωση ενός κατεξοχήν δημοκρατικού θεσμού με δημοκράτες πλήρους απασχόλησης».
Την οικογένειά του επικαλείται ο Μπουλούκος, χωρίς να απαντάει

Ανακοίνωση για το δημοσίευμα έβγαλε και ο ίδιος ο Γιώργος Μπουλούκος, ο οποίος κάνει λόγο για «συκοφαντική σπίλωση» του ονόματός του, αφήνοντας υπόνοιες πως όλα προέρχονται από την δράση του στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη μιλάει για την οικογενειακή του ιστορία και την «παράδοση αγώνων για την Δημοκρατία», ωστόσο, δεν απαντάει στα ερωτήματα που θέτει το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου